BestWater Slovenija

http://www.najboljsavoda.si

Vodni filter / Pitna voda / Čiščenje vode / Živa voda

Profesionalni vodni filtri BestWater za čiščenje vode na osnovi tehnologije reverzne osmoze 


Vodni filter VM 66 Vodni filter VM 66

Načelo BestWater sistema za molekularno filtriranje vode je blizu naravi.
Voda, ki se pretaka po naših vodovodnih ceveh, se ne more primerjati z vodo, tako zdravo in polno energije, kot je voda, ki izvira iz arteških izvirov.

Voda iz izvira, ki je tako sveža in okusna, pogosto prihaja iz virov, ki so stotine metrov pod zemljo in potrebujejo tisoče let, da postanejo pitne in se vrnejo nazaj na površje. Z vibracijsko frekvenco 10¹³ Hz,  ima voda isto bioresonanco kot je vibracija energije, ki uravnava funkcije v naših celicah. Ta energija v obliki bio-fotonov, aktivira telesne celice in jih zaščiti pred škodljivimi vplivi okolja. Kot rezultat, je ta voda najboljše zdravilo za čiščenje naših telesnih celic in razstrupljanje celotnega telesa.
Zahvaljujoč BestWater tehnologiji, postane voda iz vodovoda zelo aktivna, kristalno čista in enake kvalitete kot izvirska voda! Vaši vodi se povrne prvotna moč korak za korakom.

Vodni filter – Vrelec mladosti 66 proizvaja čisto vodo za različna področja uporabe v vašem gospodinjstvu. Tako je čista pitna voda , vedno na dosegu.

Pri tem je prisoten obraten proces naravne osmoze, ki je za čiščenje vode okolju prijazen in popolnoma brez elektrike. Molekularni vodni filter se lahko uporablja za splošno uporabo v gospodinjstvu, kot na primer za vsakodnevno potrebo po pitni vodi za vso družino, za kuhanje in pripravo jedi in za delovanje manjših kavnih avtomatov. Integrirana dozirna črpalka zagotavlja bolj učinkovito uporabo vodnega tlaka in s tem tudi prihrani na neprečiščeni vodi.

Na sistem prejmete 30 let garancije.  Sistem je opcijsko možno nadgraditi z booster črpalko, če je vodni pritisk nižji od 2,8 bara.

Vodni filtri http://www.najboljsavoda.si


Vodni filter VM 33

 

Vodni filter VM 33

BestWater-tehnologija spremeni vašo vodovodno vodo v aktivno, kristalno čisto vodo in ji da kvaliteto izvirske vode! V šeststopenjskem sistemu za prečiščevanje vode, se povrne vaši vodi njena prvotna moč korak za korakom.

 

S preizkušeno molekularno filter tehnologijo razvita serija vodnih filtrov – Vrelec mladosti 33 proizvaja čisto vodo za številna področja uporabe v vašem gospodinjstvu.

 

Pri tem je prisoten obraten proces naravne osmoze, ki je za čiščenje vode okolju prijazen in popolnoma brez elektrike.

 

Vodni filter se lahko uporablja za splošno uporabo v gospodinjstvu, kot na primer za vsakodnevno potrebo po pitni vodi za vašo družino, za kuhanje in pripravo jedi in za delovanje manjših kavnih avtomatov.

 

Integrirana dozirna črpalka zagotavlja bolj učinkovito uporabo vodnega tlaka in s tem tudi prihrani na neprečiščeni vodi.

 

Na sistem prejmete 30 let garancije.  Sistem je opcijsko možno nadgraditi z booster črpalko, če je vodni pritisk nižji od 2,8 bara.

 

Prenesite si tehnične podatke o vodnem filtru Vrelec mladosti 33 

VEČ INFORMACIJ O VM 33 tukaj...


Vodni filter VM 25

Vodni filter VM 25

Z avtomatom za vodo BestWater  »Vodni filter VM 25« boste dobili štiri naprave v eni. Ker filtrira, hladi, greje in daje čisto pitno vodo, tako da boste v pisarni, prostoru za odmor ali v vašem domu, vedno imeli potrebno vodo za pitje.

 

- Brez menjave plastenk
- Do 75% prihranka stroškov
- Vedno topla in mrzla pitna voda
- Funkcija kuhanja vode
- Enostavna uporaba
- Kompaktna oblika
- Enostavna menjava filtrov

 

 

 

 

Sveža, ohlajena ali vroča voda

Če želite uživati ​​v kozarcu ohlajene sladke vode, je Vrelec mladosti 25 pravi za vas. Ker proizvaja čisto pitno vodo, kar je osnova za okusne mešane pijače, z sadnimi koncentrati je razvit okus boljši, kadar je voda zelo čista.

 

TEHNIČNI PODATKI

 

VEČ INFORMACIJ O VM 25 tukaj...


Vodni filter VM 22

Vodni filter VM 22pipa iz legiranega jekla vm 22vodni filter vm 22-2Molekularni filter sistem »Vrelec mladosti 22« je idealen za enojno gospodinjstvo ali za počitniška stanovanja.

Sistem zavzame zelo malo prostora in se ga lahko namesti v vsaki kuhinji.

Vodni filter – Vrelec mladosti 22 deluje na tlaku od 3,0 barov, če je tlak manjši od 3,0 bara, se vodnega filtra ne da uporabljati.

Dodatna vgradnja booster črpalke (črpalka za povišanje tlaka), žal pri tem modelu ni mogoča.

TEHNIČNI PODATKI 

VEČ INFORMACIJ O VM 22 tukaj...


Športni vodni filter

Športni filterŠportni vodni filter »potovalni športni filter sistem« je zasnovan za mobilno uporabo za športne ekipe, reprezentance, skupine in manjše prireditve ki zagotavlja najboljšo vodo kjerkoli na svetu.
Povsod, kjer je za kratek čas potrebna čista pitna voda ali če se pogosto zamenja lokacijo.
Ker »športni vodni filter« ne potrebuje shranjevalne posode, je v nekaj minutah pripravljen in nudi čisto pitno vodo v običajni BestWater kvaliteti. BestWater »športni filter sistem« se nahaja v trdnem kovčku, narejenem iz kombinacije aluminijaŠportni potovalni filter 3 ter umetne mase.
Celotna naprava, vključno s črpalko, se nahaja le v enem kovčku. Tako imate vedno vse pri roki.
Najboljša pitna voda, sedaj na voljo tudi na potovanju


TEHNIČNI PODATKI 

VEČ INFORMACIJ O ŠPORTNEM POTOVALNEM FILTRU tukaj...


Potovalni vodni filter

potovalni vodni filter1Potovalni vodni filter sistem za molekularno filtriranje vode H&t2 je idealen spremljevalec na poti. Zaradi njegove velikosti se prilega v vsako prtljago in se ga lahko priključi na skoraj vsako pipo. Naprava deluje brez booster črpalke in lahko proizvaja običajno BestWater kvaliteto vode tudi pri nižjem vodnem tlaku.

 

Potovalni vodni filter sistem H&t2 je na voljo.
1. Potovalni sistem H&t2 s CE
Ce-verzija je opremljena z dodatnim Aqualith-Crystal-Energy filtrom, ki premeša prečiščeno vodo in ji da okus sveže izvirske vode. Dodatno se prečiščena voda oskrbi z njenimi prainformacijami, ki jih je imela v pradavnini.

TEHNIČNI PODATKI

VEČ INFORMACIJ O POTOVALNEM FILTRU tukaj...


Vodni filter VM 88

vodni filter vm 88

Vodni filter – Vrelec mladosti 88

je zasnovan zlasti za gostinstva in uporabo v velikih kuhinjah. Majhna dimenzija sistema je popolnoma primerna za vgradnjo v standardnih kuhinjah. Zelo lahko aluminijasto ohišje pobarvano z belo barvo in snemljivo prevleko zaradi lažjega vzdrževanja in enostavno menjavo
filtrov.

Nepremagljivo razmerje med velikostjo in zmogljivostjo

 

Ohišje sistema vrelec mladosti 88 je samo 30 cm široko, 75 cm visoko in 52 cm globoko. Z zmogljivostjo 6.000 Litrov pitne vode na dan je za napravo značilno najboljše razmerje med velikostjo in zmogljivostjo. Konkurenčni izdelki morajo biti vsaj od 7 do 12 krat večji za dosego istega rezultata.

Notranje povezave

Vse notranje pletene cevi v vodnemu filtru VM 88 so posebno izdelane, primerne da lahko pridejo v stik z živili. Opremljene so s priključki iz nerjavečega jekla ter sposobne prenesti tlak do 150 barov zaradi debelega prepletanja.

Visokotlačna črpalka

Celotna črpalka je narejena iz nerjavečega jekla. Aksialni premik bata povečuje pritisk na najvišjo vrednost 60 barov, brez uporabe velikih elektromotorjev. Črpalko ni potrebno vzdrževati. Črpalka se hladi s pomočjo vode, ki potuje skozi njo.

Vodni filter VM 88 povzetek prednosti:

• najboljša in najčistejša  pitna voda.
čista pitna voda kadarkoli jo potrebujete.
naravni vodni izvir v vaši restavraciji.
ni potrebno nositi težkih zabojev pitne vode.
nič več povratne embalaže in ločevanjem dodatnih odpadkov.
•do 30% prihrankov pri kavi in čaju.
brez ostankov usedlin v čaju ali kavi na skodelicah.
znatno zmanjšanje uporabe čistilnih sredstev.

za več informacij si oglejte naš PROSPEKT

 

VEČ INFORMACIJ O VM 88 tukaj...© BCH d.o.o. - NAJBOLJŠA VODA - SLOVENIJA