BestWater Slovenija

http://www.najboljsavoda.si

Vodni filter / Pitna voda / Čiščenje vode / Živa voda
Profesionalni vodni filtri BestWater za čiščenje vode na osnovi tehnologije reverzne osmoze 

BestWater vodni filter Vrelec mladosti ne odstrani iz vode le viruse,bakterije, toksine, pesticide, hormone, svinec, arzen, azbest, usedline ampak tudi radioaktivne elemente s postopkom reverzna osmoza BestWater.

Video predstavitve kako deluje BestWater vodni filter sistem

 

Obstaja več razlogov zakaj izbrati vodni filter BestWater.

Prednosti pred konkurenco so očitne. Tukaj je nekaj primerov:

vodni filter - pipa iz legiranega jeklaBestWater pipa je narejena iz “trdnega” nerjavečega kirurškega jekla. Ne vsebuje nobenih zlitin, zato je konkurenčna pred ostalimi proizvajalci. Prav tako ni nobenih težkih kovin kot so baker, svinec, krom ali medenina, ki se lahko sproščajo v vodo. Tako preprečimo nevarnost zastrupitve z težkimi kovinami. Masovno kupljena pipa za vodo iz kirurškega jekla stane približno 150 EUR na kos, to je vrednost, po kateri nekateri ponudniki ponujajo celoten sistem?

 

vodni filter - shranjevalna posoda BPA freeBestWater shranjevalna posoda. Naši konkurenti za prihranek denarja običajno uporabljajo nizko kvalitetno plastiko ali kovinske posode, ki vsebujejo težke kovine, mehčalce in druge snovi ki se sproščajo v vodo. Mi uporabljamo shranjevalno posodo iz nerjavečega jekla ali posebne plastike (BPA free). Tako vemo, da v vodo ne spuščamo nič onesnaževalcev kot so težke kovine ali bisfenola A. V BestWater vodnem filtru uporabljamo samo certificirane vodne rezervoarje pod pritiskom za osmotsko vodo z naravnimi gumijastimi membranami.

 

 

vodni filter - membranaNajpomembnejša komponenta je membrana, ki jo je potrebno pri nekaterih proizvajalcih menjati vsake 2-3 leti ali še bolj pogosto. Membrana v BestWater vodnem filter sistemu zdrži približno 10 let. Poleg tega jo brezplačno zamenjamo v roku 30 let garancije. V primerjavi z BestWater filter sistemom, so drugi proizvajalci približno 10-kat dražji.

 

 

 

vodni filtri BestWater 30 let garancijaEdinstvena garancija BestWater. Nekateri proizvajalci vam nudijo samo 2 leti garancije na vgrajeno membrano. Mi vam nudimo 30 let garancije.

 

 

 

vodni filtri bestwater BestWater filter sistem je zaprt v trdnem aluminijastem okvirju. Tako so deli učinkovito zaščiteni proti zunanjimi poškodbami.

 

 

 

vodni filtri odstranijo radioaktivnostBestWater odstrani radioaktivne snovi iz vode. Zmogljivost BestWater filtrov je certificirana s priznanim laboratorijskim testom BEWAG. BestWater je prejel profesionalno mnenje, ki potrjuje, da je edini svetovno znani sistem, zmožen odstranjevati radioaktivne elemente iz vode!

 

 

 

vodni filtri  narejeni s tehnologijo varno za živilaBestWater tehnologija, varna za reverzno osmozo. Nekateri proizvajalci imajo raje proizvodnjo svojih izdelkov na daljnem vzhodu, ker je ceneje, kjer običajno uporabljajo bisfenol, mehčalce in monomere v proizvodnjin takih sistemov, kar pa postavlja stranke v zdravstveno nevarnost. Te snovi se sproščajo v vodo, ki jih potem mi zaužijemo in tako slabijo biološko ravnovesje v človeškem telesu. BestWater sistem uporablja samo materiale primerne za stik z živili in ki se smejo uporabljati z osmotsko oskrbo vode s priznanim proizvajalcem BestWater Nemčija/Beelitz. Da bi se izognili zdravju škodljivega lepila, BestWater povezuje ustrezne plastične dele sistema z uporabo rotacijske tehnike varjenja razvite posebej za ta element. Nobeden plastičen element BestWater sistema ne vsebuje Bisfenola A.

 

 

din 1988 standard BestWater filter sistemi so v skladu z DIN 1988 (zahteve za uporabo v pitni vodi).

 

 

stroški povezani s kakovostjoKakovost je vredna svoje cene. Pazite se “poceni” filtrov. Bodimo objektivni in pošteni. Če nekdo prodaja vodni filter po ceni 150 EUR, to pomeni, da je cena brez DDV 125 EUR in če odštejemo še zaslužek prodajalca, samo pomislite, kakšna je lastna cena tega proizvoda. Kako visoka je lahko kakovost sistema in kako dobro lahko nekdo sestavi njene komponente?

Ali sta vaša družina in vaše zdravje res vredna tako malo denarja?

 

strupeni filter sistemi Pazite se strupenih filter sistemov. Obstajajo tudi filter sistemi kjer voda pride iz sistema tudi bolj onesnažena kot pride v sistem.

 

 

ne zaupajte vsakemu Kupujte le od zaupanja vrednih virov. Nekateri distributerji ne proizvajajo filter sistemov sami. Pravijo, da je proizvodnja filtrov s sedežem v Nemčiji ali ZDA. Ampak žal, v večini primerov sisteme proizvajajo na daljnem vzhodu in od majhnih trgovcev v EU. Večina se distributira preko interneta, brez zakonitosti poslovanja. Pogosto so potrebne informacije, kot so gospodarska struktura, izvršni direktor ali davčna številka, ki pa niso navedeni ali ne obstajajo. Dobili ne boste nikakršnega jamstva, garancije, servisa, ali zavarovalnega kritja.

 

 

več kot 20 let na trgu BestWater je priznano podjetje na trgu že več kot 20 let. V tem času smo proizvajali vodne filter sisteme, zato vemo na katera področja se moramo osredotočiti za ohranitev visoke kakovosti sistemov. Smo nad vsemi konkurenti zato nimamo težav s podjetji, ki vstopajo na trg.

 

 

v skladu z EU zakonodajo Kupujte sisteme ki so dovoljeni v EU. Veliko proizvajalcev prodaja vodne filtre, ki niso dovoljeni na evropskem trgu. Tak obrat moramo preprečiti. Kajti če pride do škode, zavarovanje tega ne krije. Zato mora stranka sama kriti stroške. BestWater vodni filter sistemi izpolnjujejo vse potrebne smernice v Sloveniji in EU. Poleg tega dobi stranka BestWater vodni filter v celoti zavarovan.

 

 

vodna zapora Naši sistemi imajo vodno zaporo, da preprečijo škodo. Poleg tega boste za vsak sistem prejeli sistem opozarjanja, ki vas opozori, da takoj opazite iztekanje vode iz vseh gospodinjskih aparatov. To pomaga preprečiti večjo škodo.

 

 

dozirna črpalka BestWater filter sistemi so opremljeni z dozirno črpalko, katera poveča vodni prihranek za 85%. Črpalka optimizira delovanje filtra in s tem tudi prihrani na neprečiščeni vodi.

 

 

visoko energetski modul Mi uporabljamo 2 energetska modula. Sistemi drugih proizvajalcev lahko celo zadovoljivo filtrirajo vodo. Ampak ne nudijo energiziranja vode. Z BestWatervodnimi filtri, pa je filtrirana voda večkrat energizirana skozi Aqua-Lith-Crystal Energy modul in HE modul.

 

 

bio fotonska tehnologija BestWater ima izključno pravico do uporabe biofotonske tehnologije v filtriranju vode. Na sejmu Baden – Baden inovacije leta 1999 je bilo BestWater prvo podjetje nagrajeno za najboljši razvoj v letu biofotonske tehnologije. BestWater tehnologija za energiziranje je unikatna in vodilna na trgu.

 

 

Vas nismo prepričali o prednostih BestWater vodnih filtrov?

Naročite brezplačno predstavitev ter primerjalni test kakovosti vode, ki jo pijete.


© BCH d.o.o. - NAJBOLJŠA VODA - SLOVENIJA